Kolego, jeśli będziesz chciał sprzedać auto za tą niższą stronę swoich widełek, daj znać...
Opony zimowe Dębica
Zwiń
X
-
Ja używałem Dębicy przez 6 latek w Seacie i teraz już czas zmienić też będą Dębica, bardzo fajnie trzymają autko w szczególności na śniegu i brei pośniegowej ni o już mnie parę razy wyciągnęły z zaspZamieszczone przez Arek NCo myślicie na temat DĘBICY Frigo
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Na śniegu te Dębice wymiatają, ale trzeba uważać na mokrym asfalcie.
Więc do jazdy głównie w mieście (częściej droga jest mokra po solance niż ośnieżona) poszukałbym czegoś innego. A na wiochę Frigo będą super za tą cenę.
BTW: http://www.autocentrum.pl/go/338__Te...439060800.html
Komentarz
-
-
hmm oczywiście ilu wyznawców tyle opinii ale jeśli nie narzekasz na Barumy a Kormorany czy Dębice mają być gorsze to nie jeżdżąc na tych dwóch ostatnich omijałbym je szerokim łukiem. Barum Polaris 2 to straszna porażka i nikomu tego ...... nie polecam.Zamieszczone przez Andrev3miałem Frigo na Fordzie i bardzo sobie chwaliłem. Do Octavi na pierwszy sezon założeyłem Kormorany Snowpro i źle mi się jeździło. Teraz jeżdżę na Barum Polaris 2 i jestem bardzo zadowolony.
Oczywiście, jeśli ma to być rozwiązanie ekonomiczne to frigo się nadaje lecz nie należy od tej opony wymagać wieleZamieszczone przez Arek NMam zamiar kupic opony zimowe do octavii 195/65 R15 . Co myślicie na temat DĘBICY Frigo (137zł to raczej dobra cena ) ???NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Arek N, jak jeździsz raczej ekonomicznie (czyt. wolno) spokojnie wystarczy. Głośność opon to zjawisko rozpoznawalne raczej pow. 80km/h i tu zgaadzam się z większością - Dębica jest głośna. Mokry asfalt - przyzwoita, chociaz nie zachwyca. Śnieg - jazda po śniegu i wykopywanie ze śniegu doskonałe. W małych autkach (głównie miasto) od kilkunastu lat stosowałem na zimę zawsze DębicęFrigo. Większe - z uwagi na nieco inny styl jazdy i prędkości - Pirelli W190 i W190Snowcontrol(nigdy więcej), Bridgestony (nie pamiętam jakie dawniej i teraz też mam), Michelin Primacy Alpin (O2).
Komentarz
-
Komentarz